Krama.se Hemsidor
Hemsidor

Hemsidor

Internet har tagit våra liv med storm. Informationen är det viktigaste som finns i dagens samhälle och internet är den största källan. Med hjälp av dagens webbtjänster kan ditt företag nå tusentals kunder med produkter och tjänster.

web-enkel-hemsida-krama.se

Enkel hemsida

Vi skapar enkla prisvärda hemsidor för dig som vill synas på Internet med enkel information bestående av några sidor och kontaktuppgifter.

web-hemsida-foretag-krama.se

Hemsida företag

Vi erbjuder klara affärslösningar för ditt företag med ett urval av professionella moduler. Som grund får ni en modern, skräddarsydd, välstrukturerad och grafikanpassad företagshemsida med ett obegränsat antal informationssidor och kvalificerad support med utbildning. Vi växer tillsammans med våra kunder och levererar alltid dem senaste utvecklingar och uppgraderingar.

web-webbutik-krama.se

Webbutik

Öka din försäljning genom att starta en online butik. Vi specialiserar oss på internetbutiker som Prestashop, Virtuemart, osCommerce, m.fl.

web-avancerade-hemsidor-krama.se

Avancerade hemsidor

Kundunika specialanpassade hemsidor där man sätter höga krav på funktionaliteten och skript.

web-optimeringar-krama.se

Optimeringar

En nöjd kund är det viktigaste för dagens affärsverksamhet. Dagens kunder har väldigt höga förväntningar på hemsidor och funktionaliteten som dessa besitter. En väloptimerad webbsida ska vara blixtsnabb, sökbar, ergonomisk och layoutanpassad.

Vi erbjuder er ett flertal tjänster som ökar kvalitén och produktiviteten på era webbplatser.

web-sakerhet-krama.se

Säkerhet

Vi erbjuder en rad säkerhetslösningar för ditt företag så att du kommer ifrån dem oväntade problem som brukar oftast förekomma.

web-service-support-krama.se

Service och support

Vi har samlat alla nödvändiga tjänster som din verksamhet kan behöva. Vi ställer gärna upp så att du slipper drabbas av krångel och problem.