Krama.se Grafisk design
Grafisk design

Grafisk design

En bild säger mer än ett tusen ord. Med dagens teknik är det endast fantasin som sätter gränser. Professionella bilder ökar köpintresset och samtidigt höjs förtroendet för företaget. Vi erbjuder våra kunder ett omfattande urval av grafiska tjänster som täcker de flesta behov som ett företag har.

gfx-logotyper-krama.se

Logotyp

Vi hjälper ditt företag att skräddarsy en ny företagslogotyp eller förnya er befintliga logotypen baserad på företagets grafiska profilen.

Vi kan erbjuda dig ett storleksanpassad logotyp med fasta proportioner för ett visst ändamål till ex. en hemsida eller pappersutskrift. Alternativet är en vektorbaserad logotyp som är proportionslös och kan användas vid skapande av visitkort till stora husskyltar utan att tappa sin kvalitet.

gfx-visitkort-krama.se

Visitkort

Ni får professionella profilanpassade visitkort.

web-reklamblad-krama.se

Reklamblad

Det enklaste och snabbaste sättet för ditt företag att nå befintliga och nya kunder.

web-sakerhet-krama.se

Affischer

Affischer är ett effektivt marknadsföringsverktyg som väcker stor uppmärksamhet och ökar intresset för dina produkter, tjänster och evenemang.

web-sakerhet-krama.se

Broschyrer - Kataloger

Broschyrer och kataloger består av flera sidor. Huvudsyftet med den typen av skrifter är att ge en mer omfattande information till er målgrupp på ett tydligt och effektivt sätt.

web-sakerhet-krama.se

Dekor - Skyltar

Vi utför design av pappersskyltar, bildväxlande skyltar och digitala skyltar.

Vi kan även erbjuda er en 3D-visualisering för att hitta den rätta platsen där skylten ska sättas upp innan den ska in på tillverkning.

gfx-foto-krama.se

Foto

Krama innehar modern teknik med den senaste mjukvaran som i kombination med våra kunskaper och bred erfarenhet kan leverera fotografier i mycket hög kvalité.

web-sakerhet-krama.se

Vektorisering

Vanliga bilder består enbart av bilder och pixlar. Därför är det omöjligt att förstora dessa utan att tappa bildkvaliteten. Medan vektorbilder baseras på matematiska funktioner som linjer, punkter m.m. Vektorbilder är oftast ett måste när man jobbar med tryckproduktion.